Varmt och glatt !

Imorse gick jag till laveriet för att tvätta. Folk tycktes glada idag , både där och i affärerna önskade man varandra Bon fête !  Tänkte slå till med en nyårslunch på strandrestaurangen men det var fullt. Italienarna ser till att turistnäringen bär sig under nyårshelgen. De bor på hotell och äter ute i solskenet. Inte konstigare än att norrmännen turistar i Sverige.

Lagade en lätt men god lunch : champinjoner, lök och vitlök ihopstekta med lite vitlöksost. Till det spaghetti i lite olivolja med riven parmesan och svartpeppar. Mums ! Kostade på mig ett nyårsaftonsmellanmål på Le paradis du fruit. En cheescake (den magrare med ananas som botten) med jordgubbar och kiwi. Till det te. Solen sken hela dagen men nu kommer ett par dagar med mulet väder. Då får jag tid att städa och frosta av kylen. Sedan får jag besök 3/1-10/1IMG_3870

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Varmt och glatt !

 1. Thomas Jansson says:

  Här sitter jag i högan nord och är jätteförkyld, något jag inte har varit på åratal. Jag tycker synd om mig själv. (Fniss)
  Jag ser att du har det fortsatt mysigt och jag önskar dig ett Gott Nytt 2013!

  Thomas

  • Lena says:

   Inte roligt att var sjuk, hoppas du blir fit for fight snart och att du slipper sånt skräp i fortsättningen ! Önskar dig ett bra 2013 ! Blir vintern för lång är du välkommen att möta våren i Göteborg. Mariagatan är bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>