Snart flyger jag hem

Har packat det mesta och det verkar rymmas det som är kvar också. Blir tungt att släpa bagaget till flygbussen på måndagsförmiddag. Om jag hyr ett ställe med värme nästa gång blir bagaget inte så skrymmande.

Att resa från en plats till en annan plats är också att göra en resa inom en själv och när jag nu kommer hem har jag alltså med mig insikter som inte skulle funnits om jag inte rest hit. Jag kallar det för att leva, den som inte vågar lämna ett tryggt bekvämt liv missar en del av sin utveckling. Men det gäller också att veta vad det är man vill i livet och att målmedvetet steg för steg göra det möjligt. Till slut är man för gammal och orkeslös för att ens gå runt sitt kvarter.

För att spara på det mobila bredbandet laddar jag inte ner några bilder idag.

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

11 Responses to Snart flyger jag hem

 1. elsa stenberg says:

  Det var en bra påmminelse om meningen med livet. Det viktigaste är att man gör saker man gillar nu, tiden går fort!

 2. lara says:

  Jag önskar dig, Lena, en tryg resa hem och en vacker avskedsdag i Nice. Du kommer tillbaka full av nya insikter, inte bara du, alla de vänner som du bjöd att besöka dig, vi alla har upplevt saker som vi kommer att hålla i minne. Det är berikande att resa på sätt du gör det och det är fantastiskt att du hjälper andra att ”gå runt sitt kvarter”. Va försiktig under resan; här har vi ganska kallt. Med du kommer till Gtb under tid av film festival (25 jan -4 feb) och den kan vara till glädje under de kyliga mörka dagarna. Kram, Lara

  • Lena says:

   Hej Lara !

   Att bo med dig och andra vänner har lärt mig hur man man tänka och göra på andra vis så det tackar jag för. Nya perspektiv är berikande.
   Vi ses !

 3. Ingrid Lindberg says:

  GRATTIS LENA OCH VÄLKOMMEN HEM TILL SVERIGE
  Födelsedagskram från ♥syster Ingrid.

 4. Ingrid Lindberg says:

  Ps:Hoppas att resan hem går bra på alla sätt,
  och att du känner dig nöjd med dina upp-
  levelser i Nice.

 5. Else-Britt Fahlin says:

  Grattis på födelsedagen, Lena! Lycka till med hemresan. Vi ses till lunch framöver. Kram Else-Britt

  • Lena says:

   Tack ! Det ska bli trevligt och intressant att luncha med dig , det händer så mycket både på din och min front. Hoppas du får skön helg ! Kram !

 6. Åsa Nilsson says:

  Så du åker hem redan nu. Jag trodde 1 feb. Men härlig födelsedag var du nu är.

 7. Lena says:

  Tack Åsa ! Vill gärna ha lite snö och kyla nu :-) Vi ses !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>