På egna ben

Det har kommit en kallelse ; hönskoop har möte på lördag. Hanna och Tina, våra duktiga stöttare, varslar om att det är dags för oss i hönskoopet att klara av styrningen själva. Åtminstone hälften har tid att komma på mötet och diskutera hur koopet ska gå vidare och andra spörsmål. Ska det vara en hönskoopordförande eller inte. Blir spännande att se vad de kommer fram till. Tyvärr kan jag själv inte vara med p.g.a arbete i Varberg under helgen. Men jag är inte orolig för hönskoopets fortsatta samarbete. Är ju ett gäng trevliga, kloka människor som ömmar för djuren. Om något beslut inte fungerar efter en tid hålls ett nytt möte med annat beslut ju. Man prövar sig fram. Hoppas Tina och Hanna vill utveckla fler hönskooperativ i Sjöbergen .

Bilden av näsduksträdet är taget i Botaniska trädgården häromdagen. IMG_0289IMG_0290  Har för mig att Tina berättat att det finns ett sådant ovanligt träd i Sjöbergen också.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>