Ingen blogg idag

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ingen blogg idag

 1. Ingrid Lindberg says:

  Hej Lena,här har vi fått 1cm snö och 1 minusgrad så det har blivit lite ljusare,
  hoppas att vädret är bra hos dig med.Jag hade lite halsont i morse men nu känner jag ingenting,hoppas att kroppen körde iväg viruset.Jag pratade nyss med en kompis som heter Karin och som var i Nice i somras,hon berättade att hon/de var och gick i gamla stan i Nice och att det var så vackert.
  Hoppas att du mår bra ♥Ingrid.

 2. Lena says:

  Bra att ni får ljus ! Gamla stan är mycket speciellt och så stort att man kan gå vilse i gränderna. Pierre bor där 5 trappor upp utan hiss. Egentligen var jag bjuden på lunch där idag men jag sköt upp den. På somrarna är det för varmt här för mig. Då är det bäst i Sverige. :-) och alt 3-hälsningar ! Krya på dig, drick varmt och mycket !

 3. Åsa Nilsson says:

  Här är snö, Härligt kalt o ljust. Ljustädning på stan i dag. Karin o jag skulle på bio men skjuter upp de då hon inte mådde Jag bldra. I blev också trött av att handla. Så ljusen brinner för andra. I morn pulka med barnen så jag får villa nu. Kram

 4. Åsa Nilsson says:

  Kallt väder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>