Hållbar och sund livsstil

Häromdagen läste jag igenom berättelsen om tiden i Nice vintern 2012 och även de hundra dagarna 2014 som i huvudsak handlade om skapandet av Sjöbergens Hönskooperativ.

Tackar mig själv för att jag skrev, hade aldrig kunnat erinrat mig hur det var då utan bloggen.  Tanken är att jag ska dra nytta av erfarenheterna dels genom att skriva om Nice ur olika aspekter (dock inte i bloggen) och dels kan Sjöbergens Nya Hönskooperativ ha viss nytta av att veta hur man kan gå till väga då man skapar ett hönskooperativ.

Idéen bakom 2016 års blogg är ett försök att beskriva en livsstilsförändring som detta år för med sig för min del  - att leva ett välgörande liv för kropp och själ med så lite miljöförstöring som möjligt och så fåIMG_9565 utgifter som det bara går . Alltså minimal konsumtion är årets melodi.

Ser fram emot ett sunt och kreativt 2016, välkomnar känslan av utveckling!

 

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>