Fönster mot hönsgården

Efter att ha hälsat på hos Tina njöt jag av liljekonvaljerna uppe på höjden i närheten och vandrade sedan iväg till koopet. Roligt att träffa på Anna-Lena som höll på med matning m.m. Kycklingarna både stora och små  använder sina trappor som om de aldrig gjort något annat. Maria och Louise har storstädat  hönsdelen i lördags och det var verkligen fräscht ! IMG_0366 IMG_0365 IMG_0336 IMG_0329IMG_0325IMG_0339.

Jag planterade nunneörtslökar som Tina skickat med mig. Till våren är det jag som går och spanar om det hänt något med dessa.

 

I människodelen hade det hänt något storartat; i köket har det (Berth förstås) tillverkats ett fönster mot hönsgården. Lagom höjd för att barn kan stå och titta på vad som händer i hönsgården . Anna-Lena sa att vi andra kan ligga på en divan och njuta av skådespelet.

 

Inga nyheter än så länge om vad som finns under Fjun-Rut. Återkommer i imorgon om det.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>