Farmor’n i Indien

Så bar det iväg. Landningar blev William 3 år särskilt förtjust i.2016-10-31 16.56.44Under den långa flygningen från Helsingfors över Ryssland sov de små.

Internetuppkopplingen på hotellet här i New Delhi är för långsam för att jag ska orka publicera bilder . Hotellet heter Ajanta och är lugnt med god mat. Karl fick syn på en råtta och kom över med en sovande William till mitt rum. Personal kom men råttan höll sig undan. Zoey o Meea ute på promenad med studentgruppen.

Nu den 14 november på balkongen på Ram Guest House, Puducherry o6.00 Indisk tid : Mina blogginlägg kommer att dröja, har inte fått allting på plats ännu. USB-stickans laddning tog slut fort

då William tittade på Youtube. Måste räkna ut hur man laddar den för annars kan jag inte ladda upp bilder och inte använda internet i mitt rum. När jag använder hotellets långsamma wifi biter myggen mig. Därför måste bloggen vila några dagar till.

 

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>