Cykelpoliser

I Göteborg har jag bara sett cykelpoliserna ägna sig åt att se till att cyklisterna stannar vid rödljus och har rätt utrustning på cyklarna därför var det intressant att se när franska cykelpoliser kollade en bilist. De blockerade bilen med sina 3 cyklar medan de kollade att föraren hade de rätta handlingarna med sig.

Då jag var på väg hem från marknaden såg jag Colinas och Margaretas husse  vara på väg till sitt tiggeriarbete. Colina (katten) står i sittvagnen där mannen har hela sitt bohag. Söta djur ger mer klirr i burken.

I morgon möter jag Niki vid flyget och därför inget blogskrivande tills 28-29/12. Bredbandet är för lamt för bilduppladdning. Biblioteket öppnar den 2/1 och då först publicerar jag bilderna. Har bokat hemresa den 1 februari idag. Djärvt nog med SAS.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Cykelpoliser

 1. Ingrid Lindberg says:

  Vad bra att du fick sällskap på julafton och
  några dar till,vilken nationalitet är Niki?
  Hoppas ni får några trevliga dar tillsammans,
  vi får väl se om SAS funkar när du ska hem,
  hoppas det.Ha det bra Ingrid.

 2. lara says:

  Hej Lena!

  Så fantastiskt att du inte drabbas av någon som helst julstress. Det är verkligen privilegium! Här man kan inte undvika stress, även om man firar jul på annat sätt. Finns vissa förväntningar…, annars blir man osocial. Detta förklarar varför bara idag kunde jag läsa din dagbok. Julkort, julklappar och olika typer av besök tar sin tid. Jag själv ska fira jul i en liten serbisk kloster nära Borås senare, 6-7 januari enligt den gamla julianska kalendern. Så har jag en jul till framåt. Allt gott, Lara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>