Björk och Anton Tjechov

I den här lilla lägenheten kör jag fredagsstädning om än det blir på lördag såsom idag. Invigde rivjärnet made in Italy idag då jag rev parmesan direkt på maten. Fungerade fint ! Har en känsla av att jag kommer bruka Parmesanost som aldrig förr.

Gick iväg till okända kvarter och fick syn på en AntonTjechovgata så trevligt ! Han är en favoritförfattare som trivdes bäst nära vattnet.  Han hade en lungsjukdom som gjorde att han hostade mycket. Precis som jag . Han irriterade sig på när folk kommenterade hans hosta. Precis som jag.

Omkring den stora vackra ryska kyrkan växer många olika sorts träd.  Där har jag hittat den första björken. Kanske den enda i hela Nice. Nu är det höst och den håller på att tappa löven och är därför inte i sitt esse men det är roligt att se att den finns i alla fall !

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Björk och Anton Tjechov

 1. Ingrid Lindberg says:

  Det går väl fort att städa den lilla lägenheten?
  Jättevacker kyrka,var du in dit?
  Kul med björken.
  Ha det bra ♥Ingrid.

 2. lara says:

  Hej Lena!

  Så roligt att se den kyrka som jag hoppas att besöka den 4 december (vi firar denna dag as Our Lady’s presentation to the Temple; jag kan inte översätta det till svenska). Böjrken är en symbolisk trä för ryssar; kanske på grund av det finns den nära kyrkan.
  Kram, Lara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>