Aubergine graffiti

I morse tänkte jag pyssla hemma tills det blev soligt ute. Enligt prognosen skulle det inträffa efter lunch. Men se det blev aldrig soligt idag. Gick iväg och handlade borta vid Place Garabaldi och tittade in på ett bibliotek som heter ”Bibliothèque pour nous”. Ett privat initiativ, de har inte öppet så många timmar i veckan och inte särskilt stor boksamling. Men jag var välkommen att bli låntagare utan mer krångel än 15 euro första gången och jag tror en liten avgift per lån också. Skulle innebära att jag fick upp farten vad gäller franska språket om jag lånar där. Får väl se hur det blir med den saken. Om jag inte blir låntagare där måste jag själv skriva en bok som jag vill läsa.

Kokade ihop en ratatouille på kvällen. Till den använde jag en aubergine graffiti och en rund zucchini som omväxling.

Ska möta I vid flyget i morgon 18.30. Sedan möter jag L på söndagsmorgon. Blir plötsligt några intensiva dagar med umgänge och resa till Sanatory och Paris. Lutar mot att bloggen tar uppehåll till 11/12.  Men vem vet kanske det blir något skrivet innan dess.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Aubergine graffiti

  1. Åsa Nilsson says:

    Här är det snö och lite kallt. Hoppas allt är bra. Kramar. Åsa

  2. Ingrid Lindberg says:

    Hej,kul att du får besök,om jag inte hade jobbat så hade jag gärna
    hälsat på dig.Ha det bra med ditt främmande och skippa bloggen
    ett tag så du kan umgås ordentligt.Hej så länge ♥Ingrid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>